Rok 2017

14.01.2018 16:24

 

 

5.12 2017  další fotka ze Švédska, tentokrát od majitelky naší odchované Garbi alias Lexi.

                                                       Garbi 18 měsíců

 

16.10. 2017   ze Švédska nám přišla také moc pěkná fotka našeho odchovaného štěňátka Gártíka (Garret Kasmir Moravia).

                                                       Garret 16 měsíců s kamarádem

 

4.10.2017   moc pěkná fotka od majitele naší odchované fenečky Ginnie (Ginnie Kasmir Moravia).

                                                 Ginnie 16 měsíců a její rodinní kamarádi

 

27.8.2017   vydali jsme se do Ohař na vycházku ke kamarádce Marcele a za její corginkou Sárou, křížencem Alfem a 13 letou fenkou Bárou, kterou měla na hlídání. Smečka jednoho psa a čtyř fen nedělala žádné problémy. Psi si skvěle rozuměli a my, i přes větší teplo, jsme si procházku užili.

                                                        Bára, Sára, Izzy, Hanny, Alf

 

24.7.2017   fotky Grišánka (dcery Izzy) od majitelky Kataríny Slaninové. Griša si oblíbila plavání, a to se stalo součástí jejich procházek :)

                                                                                       Grisha 13 měsíců

 

21.7. 2017   tento den naše Hanny slaví 6. narozeniny. Všechno nejlepší :)

 

11.7.2017   fotky od majitele (Rassmuse Hedlunda ze Švédska) Gártíka alias Brutuse, syna naší Izzy.  Užívá si plavbu na lodi na výletě ve Stockholmu :)

                                                                                                              Garret 13 měsíců

 

1.7. 2017   jsme se zajeli podívat na Národní výstavu psů do Klatov, kde se vystavovala naše odchovankyně Ginnie.  Je to velice milá a příjemná fenka a jsem moc ráda, že jsem ji mohla vidět. Ginnie si z výstavy, od rozhodčího Lawless Paul z Irska, odvezla moc pěkný posudek s výsledkem VÝBORNÁ1, CAJC a BOJ. Moc gratulujeme jejímu majiteli Josefu Machovskému ke krásnému výsledku. Video z výstavy ZDE.

Druhý den jsme ještě přijeli za Ginnie do Nepomuku a zašli na společnou vycházku :). Fotky z vycházky TADY.

 

                                        Ginnie na výstavě  v Klatovech                                                          Ginnie s mámou Izzy

 

4.6. 2017   dnes je to přesně jeden rok, co se u nás narodila nejúžasnější štěňátka - Garret (Brutus), Garbi (Lexi), Ginnie, Grisha a Garey (Greta). Přejeme všechno nejlepší k 1. narozeninám, a ať stále děláte svým majitelům radost :)

 

24.5. 2017   je velice významný den - Izzy právě dnes slaví 4 roky. Všechno nejlepší k narozeninám :)

 

13.5. 2017   Ginnie se opět zúčastnila výstavy. Tentokrát Speciální výstavy Welsh corgi clubu na Křivonosce. Ve třídě mladých porazila svoje dvě soupeřky a získala VÝBORNOU 1, CAJC a následně se jí podařilo zvítězit i nad nejlepším mladým psem a odvezla si i vítěze plemene mladých - BOJ. Obrovská gratulace patří jejímu majiteli Josefu Machovskému :)

                                                                                     Ginnie na Křivonosce

Ve Švédsku se ve stejný den konala Národní výstava švédského Welsh corgi clubu v Malmö, na které nesměla chybět další dcera naší Izzy - Garbi alias Lexi. Ve třídě mladých získala VÝBORNOU 3 v konkurenci pěti soupeřek. Její majitelce Louise gratulujeme k pěknému výsledku :)

                                    

                                                                                                 Lexi v Malmö

 

8.5. 2017   se  ve Staňkově konala Krajská výstava psů, které se zúčastnila naše odchovankyně, krásná lištička Ginnie. Byla to její úplně první výstava (v 11 měsících). Od rozhodčího p. Krinkeho ve třídě mladých získala hodnocení VÝBORNÁ 1, VÍTĚZ TŘÍDY s moc pěkným posudkem. Jejímu majiteli Josefu Machovskému moc gratulujeme.

 

23.4. 2017   Hannny hrozně moc baví jakákoliv aktivita. Do všeho se žene po hlavě a nic nedělá jen tak napůl. Natočili jsme s ní krátké video s ukázkou několika cviků a úkolů, které musela splnit. Vše zvládla na jedničku. Odkaz ZDE.
 

7.4.2017  krásný, milý a velice úspěšný tatínek našich odchovaných štěňátek z vrhu G - Kasmir Moravia právě dnes slaví 10. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší, a ať ti zdravíčko slouží i nadále Berniku :)

                  Phi-Vestavia I'M BURNIE-MR.BURNIE alias Bernik

 

21.3.2017   ze Švédska  od majitelky Louise Frumerie nám přišla ještě jedna moc pěkná fotka Garbinky. Tak pro srovnání Garbi alias Lexi v 9,5 týdnech a v 9,5 měsících :)

 

A ještě několik fotek její krásné sestřičky Ginnie (majitel Josef Machovský) také ve v věku 9,5 měsíce:

                                          

 

15.3. 2017   už máme také  fotku od majitelky Grišánka (Grisha Kasmir Moravia). Také je to hodně aktivní fenka a majitelé s ní nejen hodně jezdí po výletech, ale už nějaký ten pátek chodí i na cvičák. Griša nemá vůbec žádný problém s překážkama. Zdolává je velice lehce a určitě ji to baví :)

Pro srovnání fotka Grišánka v 6 týdnech a v 9 měsících.

                                 Grisha 6 týdnů                                                                          Grisha 9 měsíců

 

8.3. 2017 přišly nám fotky  ze Švédska od majitelky již 9 měsíční Lexi (Garbi Kasmir Moravia). Roste z ní moc pěkná fenka :)

A protože je Garbinka hodně aktivní,  tak se s ní majitelka rozhodla od dubna navštěvovat agility pro začátečníky, a také na květen plánují výstavu The corgi special.

                                                                                       Garbi 9 měsíců

 

4.2. 2017  mají naše odchovaná štěňátka 8 měsíců. Pro srovnání fotky od majitele Gártíka alias Brutuse a majitele Ginnie. A fotky ještě u nás, jak jim to slušelo v 9. týdnech, a jací jsou z nich krasavci nyní :)

                       Garret 9 týdnů                                                                         Garret 8 měsíců

 

                               Ginnie 9 týdnů                                                                          Ginnie 8 měsíců

 

5.-6.1. 2017 se ve švédském Göteborgu konala mezinárodní výstava psů My Dog, které se zúčastnila dcera naší Izzy - Garbi Kasmir Moravia alias Lexi. Byla to její úplně první výstava (v 7 měsících) a dopadla skvěle. Získala výborný posudek a oba dva dny ocenění Best Puppy:) Její majitelce Louise moc gratulujeme.

                               Unavená po výstavě