Rok 2023

10.03.2024 11:41

27.2. 2023   nový rok jsme započaly úspěšně, opět se nám podařilo vyhrát ve třech fotografických soutěžích na FB. První výhra je od Akinu cz za koláž fotek z dovolené. To holky dostaly cestovatelský balíček. Druhá výhra od Canvitu za vánoční fotku Hanny s jejich produktem. Hanny od nich dostala pamlsky a kloubní výživu. A třetí výhra je od Brit, ale ta nám ještě nedorazila.

 

3.3. 2023   včera nám dorazila výhra od Bibisky.cz z fotografické soutěže na fotku Hanny a Izzy v pelíšku. Jsou to dva vzorky sušených masíček. Z Britu výhra stále nedorazila :(

 

10.3. 2023  včera nám dorazila výhra od Britu za fotku, jak se Izzy raduje na vycházce. Dostaly jsme kilovku granulí s hmyzem, pamlsky také s hmyzem a konzervu kapr s bramborovým salátem :)

 

16.3. 2023  tak se nám opět podařilo vyhrát ve dvou fb soutěžích :D. Jedna výhra je od Pes přítel člověka, to fenky dostaly 3kg granulí Brit Care s hmyzem. Druhá výhra od Alavis, a to 2 vstupenky na veletrh For Pets.

 

10.3. 2023  na veliokoční pondělí jsme si ze Slovenska dovezli nového člena rodiny, 2 letého polského pejska jménem Chris Team Sekretny Clusek. U nás jsme ho pojmenovali Indy.

 

13.4. 2023 fotka ze Švédska naší odchované fenky Lexi (Garbi Kasmir Moravia) a její dcery.

 

14.4. 2023   další výhra :-D od obchodu Pes servis. Byla to soutěž od FB, ale ne fotografická, ale i tak jsem s výhrou v podobě granulí Sams field psy vyfotila.

 

20.4. 2023   právě jsme se dozvěděli, že z Izzy bude prababička :). Její švédská vnučka Fox po Lexi  (Garbi Kasmir Moravia) je březí :)

 

26.4. 2023   ještě se nám podařilo vyhrát ve fotografické soutěži na FB. Tentokrát od Britu :)

 

7.5. 2023   Byli jsme se podívat na Speciální výstavu Welsh corgi a kelpie klubu na Florinku Olomouc. Potkali jsme tam naše dvě vnučky Beathag a Bebbin HogWild . Obě holky jsou moc milé :-)

 

18.5. 2023   Hanny podstoupila další operaci odstranění druhé mléčné lišty. Necelý rok po první operaci se jí objevil další nádor. Zároveň jí byl vytrhnut ulomený zub, který ji trápil a udělaly se rentgeny kyčlí a kolen z důvodu dlouhodobějšího kulhání na zadní končetinu. Byla ji zjištěna dysplazie obou kyčelních kloubů a artróza kolene :(

Ale máme i příjemnější zprávu :), Izzy se stala prababičkou. Ve Švédsku se její vnučce Fox (po Garbi Kasmir Moravia), narodili tři kluci :)

 

19.5. 2023   nám dorazila výhra z další fotografické soutěže :). Jednalo se o fotku a recenzi výrobků od Canvitu, následně byli losováni výherci. No a měli jsme štěstí :)

 

24.5. 2023 dnes má naše výjimečná fenka Izzy 10 let. A my jí přejeme vše nejlepší ke kulatinám :)

 

26.5. 2023   tento týden se naší další vnučce Stelle ve Švédsku narodily štěňátka :). Tatínkem je úspěšný Blondies Blue Cardell.

 

4.6. 2023  slaví naše štěňátka z vrhu G - Kamir Moravia 7. narozeniny. Přejeme vše nejlepší :-)

 

15.6. 2023 Izzy je zase prababičkou. Tentokrát má 3 české pravnučky od své vnučky Aneiry HogWild. Tatínkem je pejsek pocházející z Polska, ale importovaný do ČR Simba Tender Lion Z Jurajskiego zamku.

 

16.6. 2023  neuvěřitelné se stalo skutečností a během 3 týdnů se nám na FB podařilo 6x vyhrát! První výhra byla od Zvěrokruhu za fotku dvou zahradnic - poslali nám pytlík  granulí Proplan a multipack dentáních tyčinek. Druhá od Petlando.cz za fotku se svými třemi mazlíčky, to nám poslali granule Iso Dog. Na ty jsem zvědavá, protože je vůbec neznám. Třetí od ABC ZOO za odpověď na otázku, co nejvíce stresuje mého mazlíčka - tu vyhrál Indy i za fotku pod rozketlým stromem, ti nám poslali pytlíček pamlsků CBD pro harmonii těla a duše. Čtvrtá výhra od Blesk tlapek za fotku vyletněného mazlíčka. Ti věnovali voucher v hodnotě 1500,- na nákup granulí Lyopet. A zrovna tyto jsem toužila vyzkoušet. Pátá od Spokojenypes.cz, ta byla kočičí za fotku od rodičů a vyhráli jsme balíček produktů Brit Care Cat v hodnotě 3000,-. A šestá od firmy Happy Dog za nejvtipnější fotku štěňátka Izzy -  to jsme získali granule značky Happy Dog pro štěňata, pamlsky a misku. Mám z výher obrovskou radost :-)

 

7.5. 2023  dnes dorazila výhra z další fotografické soutěže na FB. Hanny na fotku s produktem od Canvit vyhrála lososový olej. Já jsem jenom připsala recenzi na jejich další výrobky.

 

21.7. 2023   Hanny slaví již své 12. narozeniny. Celý předešlý rok byl pro ni velmi náročný, podstoupila dvě těžké operace odstranění mléčných lišt a kastraci z důvodu nádorů na mléčných žlázách a byla ji zjištěna dysplazie kyčelních kloubů se začínající artrózou a artrózu kolene pravé pánevní končetiny. Bohužel kulhá, než se rozejde, ale potom by se i za aportem honila, jen jí ho na souši už nehážu. Ale teď v létě jezdíme se všemi psy plavat a ve vodě se s aportováním vyřádí do sytosti. Dvě vycházky denně už špatně zvládá, tak se k vodě vozí autem. Pokud není vhodné počasí na koupání, tak ji společně s Izzy nechávám doma a chodím jen s Indym. Na holkách je vidět, že se jim nechce a Hanny po večerní vycházce nežere, a to je co říct, protože je od mala velmi žravá.

1.8. 2023   zase jsme soutěžili, tantokrát na Instagramu. Zúčastnili jsme se soutěže ke 30. výročí firmy Sokol Falco, #falcopřátelsví, s fotkou sebe a Izzy, která mi podává packu . A vyhráli jsme balíček jejich produktů.

 

14.8. 2023   další vyhraná soutěž, tentokrát od firmy DOGS SERVICE - psí hotel, a získali jsme gurmánský box plný masových kuliček bez konzervantů, barviv a dochucovadel. Jednalo se o losování, tak se na nás usmálo štěstí :-)

 

18.8. 2023   Firma Sokol Falco, u které jsme nedávno vyhráli na instagramové soutěži k jejich 30. výročí založení firmy vyhlásila další soutěž. Tentokrát se jednalo o nakoupení jejich konzerv a hledání výherní mince, která se může nacházet právě v některé konzervě. Měli jsme to štěstí, že jsem výherní minci našla zrovna v konzervě, kterou nám poslali z minulé soutěže na instagramu jako výhru :-D. A zrovna dnes nám výhru dovezli osobně. Vyhráli jsme obrovskou televizi :-)

 

26.8. 2023 se konala naše první výstava s Indym. Jednalo se o krajskou výstavu psů Zbraslav u Brna a Indy si od rozhodčí Petry Márové odnesl Výbornou 1, Vítěz třídy a Krajský vítěz. I přes teplo, které panovalo a nemá ho rád, se předvedl pěkně. A i bez pamlsků, o které neměl zájem, přitom normálně párečky on rád.

 

12.9. 2023   soutěž na FB a opět vítězství, jupí!! Tentokrát to byla soutěž od firmy Elbeville o granulky, zápisník, klíčenku a tužku. Opět fotografická na téma pařezovka. Vložila jsem do soutěže fotku obrovského pařezu z Boubína, na kterém naši corgi vypadají jak trpaslíci. A ono to zabralo :-D

A aby toho nebylo málo, očekávám ještě další dvě výhry :-D

 

30.9. 2023  včera dorazila jedna ze dvou výher. Tato je z Canvitu, vyhrála jsem poukázku v hodnotě 500,- a objednala jsem za ni Canvit Biotin a pamlsky Canvit Mobility.

 

7.10. 2023   na Mezinárodní výstavě psů v Českých Budějovicích porazil Indy ve třídě otevřené svého soupeře a od rozhodčí Petry Márové získal Výbornou 1, CAC. CACIB nám utekl jen o měkčí hřbetní linii. Bohužel kvůli traumatu z veteriny, kdy mu dr. při vyšetřování ucha píchla do bubínku, Indy není schopný se nechat prohlédnout na stolku. Proto jsem se rozhodla, že s výstavami dál pokračovat nebudeme a Indy bude jen domácí mazlík.

Na fotce Indy s kokardou z výstavy a  fanynkami Izzy a Hanny :-D

 

12.11. 2023   konečně dorazila výhra z Brit.cz. Soutěž byla o vtipnou fotku s oblíbeným produktem od Britu. Psy jsem vyfotila na hromadě pytlů granulí Brit Care Champion a napsala jsem VALNÁ HROMADA. No a ono to zabralo a vyhrála jsem :-D

 

4.12. 2023  Dnes přišla výhra z fb soutěže s Canvitem :)

 

6.12. 2023  dorazila další výhra z FB soutěže, tentokrát ze Zvěrokruhu na Vánoční fotku Izzy s dárečkama. Jedná se o adventní kalendář pro psy. Čekám ještě dvě výhry, jedna z Britu a druhá od Elbeville.

 

12.12. 2023   Izzy musela podstoupit operaci zubů v celkové narkóze. Se zubama má problémy už od 7 let, kdy ji postihla paradentóza, ale asi díky speciální pastě od Traumapetu přímo na tyto potíže se nám její stav podařil jakž takž udržet po 3 roky. Ale nedávno jí zčervenala celá levá půlka tváře s čelistí a nechtěla si nechat šáhnout na dáseň u spodního velkého třenového zubu. Na první pohled měla zuby krásné, bílé bez zubního kamene, ale na veterině jí udělali rentgen a zjistili, že jí u zadních třenových zubů ustupuje kost, tak jsme se domluvili, že jí je necháme vytrhnout. Přišla o skoro všechny třenové zuby a o dva řezáky, u kterých měla obnažené krčky.  Vytržené zuby jsem viděla a měly černé kořeny. Má sešité dásně, antibiotika a léky na bolest. Ale Izzy je od probuzení z operace v pohodě a pořád chce venku tahat klacíčky. Jen teda už bohužel nepokouše nic tvrdého, tak jí ani nemůžu dát žádnou sušenou pochoutku..

 

17.12. 2023   dnes má náš nový pejsek Indy (Chris Team Sekretny Clusek) tři roky. A my mu k narozeninám přejeme všechno nejlepší :-)

 

18.12. 2023   Konečně přišly dvě očekávané výhry z Elbeville a od Britu. První je výhra z Instagramu na povídání, jak vás váš pes nabíjí pozitivní energií. Napsala jsem o Izzy a oni nás vylosovali :-). Ta od Britu je facebooková a hrálo se o kočičí pamlsky. Hádaly se plemena koček a také nás vylosovali :-).

Celkem úspěšný rok, co se týče výher :-D